Du är här: /

Mits / KVITS

ITSdalarnas projekt för att främja kvinnors företagande inom ITS

2011-2012 genomförde vi projektet KVITS - kvinnors företagande inom ITS - för att stötta kvinnor att starta företag eller utveckla sina befintliga företag inom ITS-området. Det var ett lyckat projekt. En sammanfattande "resultatrapport" om KVITS hittar du här > 

Stärkta av framgångarna, och med våra lärdomar i bagaget, drev vi efterföljaren Mits, för att främja kvinnors företagande inom ITS-området. Mits (möten inom ITS) fokuserade på att lyfta de transportbehov och -utmaningar som finns i kvinnodominerade yrken, och sammanföra dem med kvinnor som arbetar/studerar inom ITS och transportområdet i en serie idéverkstäder, för att hitta lösningar och inspiration till nya produkter, tjänster och affärer. Programmets inleddes under hösten 2013 med en inspirerande kickoff  med innovationsprofessor Kaj Mickos. Därefter fortsatte projektet genom en serie workshops fram till hösten 2014. 

 Läs vidare om Mits här > 
 

Inbjudan_Mits_Var_2.jpgMits-inbjudan_ladies_only_jpg.jpg Vill du ha vår fina infographic som är en del av slutrapporten i KVITS? Vi kan skicka (ett begränsat antal) till intresserade. Kontakta oss på info@itsdalarna.se och uppge postadress.

Lästips om ITS för Mits/KVITS-deltagare:

Handlingsplan trafikslagsövergripande ITS >

ITS på väg >